Posle nekoliko godina pauze, Bahus Inn ponovo piše istoriju. Sada, pod novim imenom Bahus Inn, ima misiju da gastronomsko iskustvo svojih gostiju podigne na novi nivou. Pored izvrsne kuhinje, nudimo…

Posle nekoliko godina pauze, Bahus Inn ponovo piše istoriju. Sada, pod novim imenom Bahus Inn, ima misiju da gastronomsko iskustvo svojih gostiju podigne na novi nivou. Pored izvrsne kuhinje, nudimo 115 vinskih etiketa, kao i lukusuzne apartmane.

Bahus Inn je još tokom svojih početaka, mračnih devedesetih godina, bio jedinstven i unikatan ugostiteljsko turistički objekat sa magičnim pogledom na Dunav. Originalnost tadašnjeg Bahusa uvek je privlačila posetioce, i sa ponosom možemo reći da smo ugostili mnoge domaće i strane poznate ličnosti koje bi se uvek rado vraćale. Bahus je oduvek bio poznat kao restoran sa dušom i posebnom energijom.

Danas, Bahus Inn, obnovljen na istom mestu, tamo gde se Sava i Dunav ukrštaju, spremno dočekuje sve svoje nove i stare goste. Prijatan ambijent i fino upakovan enterijer uz ljubazno osoblje su nešto što je naš objekat uvek izdvajalo, a tu tradiciju nećećmo menjati.

Restoran Bahus Inn, sa svojim timom visokokvalifikovanih kuvara, nudi jela za svačije nepce. Od hladnih i toplih predjela, domaćih ručno izrađenih rezanaca, jela sa roštilja, sveže ribe do neodoljivog izbora deserta. Za naše najmlađe goste, imamo posebnu ponudu dečijeg menija. Takođe nudimo i opciju poslovnih sastanaka, organizaciju proslava i raznih Vama važnih događaja.

Izuzetno smo ponosni na 115 vinskih etiketa koje možete poručiti u našem restoranu. Crvena, bela, rose, desertna ili penušava, prigodna su za proslave, ali i kao savršen dodatak nekom od jela koje naša kuhinja nudi. Izdvajamo organska vina vinarije “Jokić”.

Pored ove veličanstvene ponude, imamo i redovnu kartu pića za svačije želje. Kafe, sokove, piva, i jači alkohol su samo neke stavke iz naše karte pića.

Bahus Inn od sada nudi i 8 luksuznih apartmana koji su opremljeni po vrhunskim standardima.

Uvek nas možete kontaktirati i dobiti pravu informaciju.

Naša vrata su Vam uvek otvorena.

Dobro nam došli!


Ostavite odgovor

Your email address will not be published.